Over


Feestelijk Servies

exclucief  handbeschilderd porselein


It's a boy!

It's a girl!

Ontbijset met je eigen naam

Taartplateau op voet met  hart

Veelkleurige Veertjes

waxinelichtje met een

KLEI-nigheidje

Werk in uitvoering..........

  KLEI-nigheidjes

Sinds enige tijd maak ik ook tags van zelfdrogende klei. Ik decoreer ze met teksten, motieven en alles wat ik maar kan vinden om ze mee te bewerken. De tags hebben veel mogelijkheden. Als decoratie in huis, voor in de paastak, verfraaien van een cadeautje of een waxinelichtje, als bedankje na bv. een huwelijk..enz, enz.

Stuur een mailtje voor meer informatie.Wie ben ik?

Laat ik mij even voorstellen.....

Mijn naam is Ria van Gameren. Ik ben 57 jaar, getrouwd, heb 2 volwassen zoons (die nog thuis wonen) en Bram en Freek (agapornis en een meyerpapgaai)  Naast mijn beslommeringen rondom gezin, huis en tuin, werk ik  3 dagen per week als verpleegkundig secreteresse op een kleine afdeling (Transmuraal Team) in een ziekenhuis.

In 2011 heb ik het porseleinschilderen ontdekt na het volgen van een workshop. Ik vond het meteen geweldig. Dus...verf, kwasten, porselein en jazeker....ook een keramiekoven gekocht. Toevallig liep ik tegen een tweedehands aan. Die kon ik echt niet laten staan...   

Toen aan de slag. Alle informatie die ik maar kon vinden, werd door mij opgezogen Maar ja, die techniek...daar moet je dus echt voor naar les.  Dus in 2012 les genomen. Heel gezellig en zeer leerzaam. Ik heb al veel van mijn juffie geleerd.